Pojemnik do zgrzewu o wymiarach odpowiadających połowie GN, czyli normy, która ujednolica oznaczenie wielkości naczyń w gastronomii, dostępny jest w naszej ofercie w dwóch kolorach: transparentnym oraz czarnym i aż w 7 wysokościach: 40, 50, 60, 80, 100, 110 oraz 120 mm. Przeznaczany jest do hurtowego transportowania oraz przechowywania żywności o dużych gramaturach. Wzmocniona, żebrowana konstrukcja pozwala na umieszczenie w najwyższej wersji pojemnika produktów o wadze nawet do 5 kg.
Polecamy do przechowywania surowego mięsa, ryb oraz produktów garmażeryjnych w restauracjach, stołówkach czy jednostkach żywienia zbiorowego.
Pojemnik do zgrzewu o wymiarach 205 x 160 to doskonały sposób na pakowanie m. in. wyrobów garmażeryjnych typu pierogi czy krokiety oraz porcji różnego rodzaju mięs. Idealny dla zakładów przetwórstwa mięsnego, warzywno-owocowego oraz gastronomii. Duża powierzchnia zgrzewu gwarantuje szczelność i bezpieczeństwo produktów w transporcie oraz w trakcie przechowywania.
W naszej ofercie pojemnik występuje w dwóch kolorach: czarnym i transparentnym, oraz w 9 wysokościach: 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90 oraz 100 mm.