Home
O nas
Nowości
Produkty
Talerze i miski wielokrotnego użytku
Pojemniki prostokątne
Pojemniki okrągłe
Sztućce wielokrotnego użytku
Folie i maszyny do zgrzewu
Pobierz katalog produktów
Materiały
Technologie
Blog
Praca
Kontakt
EN
Blog
Zapoznaj się z bieżącymi wpisami
14.11.2024
Catering na eventy – dlaczego warto zdecydować się na talerze plastikowe wielorazowe?
Czytaj więcej
29.10.2024
Współpraca z hurtownią opakowań gastronomicznych – dlaczego to opłacalne rozwiązanie dla branży HoReCa i producentów żywności?
Czytaj więcej
09.10.2024
Jak zachować bezpieczeństwo żywności w cateringu dietetycznym?
Czytaj więcej
26.09.2024
Standardy higieny w pakowaniu surowego mięsa – rola pojemników żebrowanych
Czytaj więcej
16.09.2024
Jarmarki i festiwale gastronomiczne – jak zaprezentować swoje produkty?
Czytaj więcej
03.09.2024
Pojemniki gastronomiczne do pakowania i transportu sushi – na co zwrócić uwagę?
Czytaj więcej
23.08.2024
Diety pudełkowe – dlaczego zyskały na takiej popularności?
Czytaj więcej
14.08.2024
Jakie opakowania gastronomiczne wybrać? Z pokrywką czy do zgrzewu?
Czytaj więcej
22.07.2024
Prowadzisz restaurację z kuchnią azjatycką? Dlaczego warto wybrać pojemniki plastikowe do zgrzewu?
Czytaj więcej
19.07.2024
Jak wybrać producenta opakowań gastronomicznych?
Czytaj więcej
10.07.2024
Pojemniki do zgrzewu ½ GN 325 x 265 oraz 205 x 160 – poznaj główne zalety naszych nowych produktów
Czytaj więcej
02.07.2024
Pojemniki zgrzewane – główne argumenty za tym, by zdecydować się na taki sposób pakowania i transportu żywności
Czytaj więcej
18.06.2024
Wakacje – czas koncertów, festiwali i pikników rodzinnych. Przegląd produktów Bittner, o których warto w tym czasie pamiętać
Czytaj więcej
11.06.2024
Pomysły na ponowne wykorzystanie plastikowych pojemników na żywność
Czytaj więcej
20.03.2024
4 cechy dobrych pojemników gastronomicznych
Czytaj więcej
18.03.2024
Talerze plastikowe wielorazowe – zalety i zastosowanie
Czytaj więcej
14.03.2024
Pojemniki żebrowane do zgrzewu – rozwiązanie dla profesjonalistów
Czytaj więcej
01.03.2024
Pojemniki plastikowe na obiady – najlepszy wybór dla producentów diet pudełkowych
Czytaj więcej
08.02.2024
FSSC 22000 – międzynarodowy system zarządzania bezpieczeństwem żywnościowym
Czytaj więcej
06.02.2024
Dyrektywa SUP – nowe opłaty konsumenckie
Czytaj więcej
16.01.2024
Opakowania prostokątne – dlaczego są najczęstszym wyborem punktów gastronomicznych?
Czytaj więcej
14.12.2023
Biodegradacja i recykling – często mylone pojęcia
Czytaj więcej
24.11.2023
Transport zup to prawdziwe wyzwanie. Jak wybrać dobre pojemniki jednorazowe na zupę?
Czytaj więcej
15.11.2023
PP, PET, HDPE i inne, czyli co możesz wyczytać z oznaczeń na opakowaniach plastikowych
Czytaj więcej
30.10.2023
Pojemnik okrągły FI 149 od Bittner. Poznaj jego zalety
Czytaj więcej
17.10.2023
HACCP w gastronomii, czyli jak wybrać dobre opakowania gastronomiczne, by spełnić normy bezpieczeństwa
Czytaj więcej
28.09.2023
Pojemnik do zgrzewu o średnicy 115 mm – szerokie zastosowanie
Czytaj więcej
20.09.2023
Gospodarka o obiegu zamkniętym – jakie niesie ze sobą korzyści?
Czytaj więcej
13.09.2023
Pojemniki na sosy – jak dokonać właściwego wyboru?
Czytaj więcej
06.09.2023
Nasze mini pojemniki – dlaczego cieszą się takim zainteresowaniem?
Czytaj więcej
13.07.2023
Produkty z polipropylenu i polistyrenu – różnice
Czytaj więcej
05.07.2023
Prawidłowa segregacja odpadów domowych – klucz do poprawy stanu środowiska
Czytaj więcej
22.06.2023
Czy wybór opakowań na żywność może przełożyć się na wyniki finansowe Twojego lokalu?
Czytaj więcej
20.06.2023
Cateringowy klasyk, czyli wybór naszych klientów
Czytaj więcej
19.06.2023
Dyrektywa plastikowa (SUP – Single Use Plastics) – jakie zmiany zakłada?
Czytaj więcej
23.05.2023
Na czym polega ekstruzja folii?
Czytaj więcej
26.04.2023
Recykling i jego znaczenie dla ochrony środowiska
Czytaj więcej
18.04.2023
Catering na imprezach plenerowych – sprawdź nowości z oferty Bittner, które mogą się przydać
Czytaj więcej
03.04.2023
Zalety pojemników z tworzyw sztucznych
Czytaj więcej
28.03.2023
Opakowania z tworzyw sztucznych – nie tylko do restauracji
Czytaj więcej
21.02.2023
Sztućce wielokrotnego użytku – co musisz wiedzieć, zanim się zdecydujesz?
Czytaj więcej
15.02.2023
Czy Polacy chętnie zamawiają jedzenie z dowozem?
Czytaj więcej
30.01.2023
Popraw jakość opakowań na wynos w Twojej restauracji i zyskaj w oczach klientów
Czytaj więcej
23.01.2023
Nowe przepisy zapewnią jeszcze większe bezpieczeństwo konsumentów
Czytaj więcej
12.01.2023
Opakowania jednorazowe – z polipropylenu czy z pulpy trzcinowej?
Czytaj więcej
04.01.2023
Rynek diet pudełkowych 2022 i prognozy na rok 2023
Czytaj więcej
29.11.2022
Sprzedaż żywności na wynos. Bezpieczeństwo i higiena w transporcie
Czytaj więcej
09.11.2022
Opakowania plastikowe na żywność – czy są bezpieczne dla zdrowia?
Czytaj więcej