Praktyczne pojemniki dla gastronomii projektowane są w rozmaitych wymiarach i kształtach, co pozwala na dostosowanie idealnego rozwiązania dla każdego z przyrządzanych dań. Funkcjonalne opakowania umożliwiają nie tylko sprawne wydawanie przygotowanych posiłków, ale też bezproblemowy transport dań na wynos, a także ich dystrybucję na szeroką skalę – zarówno przez duże firmy cateringowe, jak też mniejsze lokale gastronomiczne.
Pojemniki żebrowane – idealne do przechowywania, transportu i ekspozycji żywności
W naszej ofercie znajdziesz praktyczne pojemniki o wymirach ½ GN oraz 205 x 160, dostępne w kolorze czarnym i transparentnym. Ryflowana struktura ścianek świetnie sprawdza się przy pakowaniu dań gotowych oraz wyrobów garmażeryjnych. Specjalny szeroki rant pojemnika pozwala na błyskawiczne zgrzanie folią i tym samym doskonałe zabezpieczenie całego opakowania wraz z zawartością. Takie rozwiązania są nieocenione np. w zakładach przetwórstwa mięsnego oraz owocowo-warzywnego, gdzie pracownicy logistyki muszą zmierzyć się z dystrybucją na szeroką skalę.
Pojemniki½ GN oraz 205 x 160 – nasze nowości
Projektowane przez naszą firmę opakowania dla gastronomii są nie tylko funkcjonalne, ale też spójne z najlepszymi standardami bezpieczeństwa żywności. Takie założenia od samego początku naszej działalności przekonują wymagających odbiorców rynku HoReCa.
Stawiamy na ciągły rozwój i zachęcamy do zapoznania się z naszymi nowościami:
- Pojemniki do zgrzewu ½ GN 325 x 265, przeznaczone do hurtowego przechowywania i transportu żywności o większej gramaturze. Takie opakowania w gastronomi bardzo często wykorzystywane są do pakowania świeżych warzyw i owoców, – dużych porcji surowego mięsa i ryb, a także owoców morza. Polecamy do restauracji, stołówek oraz innych jednostek żywienia zbiorowego.
- Mniejsze pojemniki do zgrzewu o wymiarach 205 x 160 świetnie nadają się do pakowania mniejszych porcji mięs czy wyrobów garmażeryjnych.
Co ważne, czarne i transparentne pojemniki żebrowane dostępne są w różnych parametrach – zróżnicowane też pod względem wysokości opakowania. W ten sposób można dobrać pojemniki perfekcyjnie dostosowane do branży, sposobu dystrybucji oraz specyfiki oferowanych produktów żywnościowych. Dzięki profesjonalnym technikom pakowania jakość dostarczanej żywności nie budzi najmniejszych zastrzeżeń klientów.